Digital up & cross selling

Een unieke up selling / cross selling methode

De afgelopen 10 jaar heeft Frank De Neve, eigenaar van Digital Assur en Digital Buzzi, een uniek digitaal up en cross selling e-mailplatform ontwikkeld en honderden e-campagnes met succes uitgevoerd voor de bank en verzekeringswereld en de telecomsector.

Twee voorbeelden

Een cross selling e-campagne voor telecom bedrijven

Dit is een voorbeeld van hoe onze digitale cross selling e-campagne, gericht naar klanten van telecom bedrijven, leidt naar een informatie-aanvraag hier in casu van een nieuw abonnement.

Het unieke bij onze e-campagnes is dat de klant met één klik zijn interesse aangeeft (dus zonder dat hij zijn contactgegevens ergens moet invullen). Het Digital Buzzi platform doet de rest.

Het resultaat? Een dergelijke e-campagne levert leads op van klanten die zelf vragen om gecontacteerd te worden. Dat is dan ook dé uitgelezen kans om nieuwe verkopen af te sluiten.

Een cross selling e-campagne voor bank en verzekeringen

Dit is een voorbeeld van hoe onze digitale cross selling e-campagne, gericht naar klanten van verzekeringsmakelaars, leidt naar het afsluiten van een reisbijstandsverzekering.

Het unieke bij deze e-campagne is dat de klant met één klik zijn interesse voor een reisbijstandsverzekering aangeeft (dus zonder dat de klant zijn contactgegevens ergens moet invullen). Het Digital Buzzi platform doet de rest.

Het resultaat? Een dergelijke e-campagne levert automatische tientallen leads op van klanten, die zelf vragen naar een reisbijstandsverzekering. Dat is dan voor de verzekeringsmakelaar dé uitgelezen kans om nieuwe polissen af te sluiten.

Wilt u een een demo van deze e-campagnes?

Voor elk bedrijf en sector kunnen we dergelijke e-campagnes op maat uitwerken.

Wilt u een demo ervan? Laat het ons weten via onderstaand formulier.